There are 4 Jobs in Rangkaian Hotel Seri Malaysia Sdn Bhd to Choose
Demi Chef perlu memastikan standard makanan yang disediakan adalah menepati tahap yang ditetapkan dan memastikan operasi dapur berjalan lancar tanpa aduan.1. Menyediakan masakan-masakan yang diminta oleh tetamu. 2. Menjaga dan mengawal penggunaan barangan dapur.3. Mengira stok apabila diperlukan.4. Memastikan kualiti masakan adalah mengikut mutu yang di tetapkan.5. Menguru ...
Membantu tugas Demi Chef dan Ketua Chef terutama dari segi penyediaan bahan masakan sehingga memasak (jika diperlukan) untuk sebarang majlis dan tempahan.1. Membantu tukang masak menyediakan bahan-bahan masakan untuk ala carte dan majlis-majlis di hotel. 2. Menjaga dan menyusun semua barangan yang akan digunakan oleh tukang masak.3. Mengira stok inventori apabila diperluk ...
Merekod semua transaksi dan data yang berkaitan dan membantu melancarkan urusan penyediaan dan pengurusan akaun hotel.1. Membantu Eksekutif Akaun di dalam semua tugasan berkenaan akaun.2. Mengemaskini semua rekod-rekod pembayaran. 3. Membuat tindakan susulan terhadap hutang piutang yang belum diselesaikan.4. Menguruskan cek-cek pembayaran kepada pembekal-pembekal barangan ...
Bertanggungjawab menguruskan hal-hal berkaitan dengan akaun dan transaksi GL & RL seperti invois, nota debit dan memantau transaksi harian yang berkaitan.1. Memastikan segala maklumat akaun adalah mengikut sistem dan format yang betul mengikut arahan majikan .2. Menutup akaun kewangan pada setiap bulan pada tempoh yang telah ditetapkan.3. Menguruskan dan menjaga segala hal ...